Lees het laatste nieuws Volg de Schuttevaerrace! Resultaten Schuttevaerrace 2017

Schuttevaerrace

De Schuttevaerrace is sinds 1983 dé krachtmeting voor zeilers, hardlopers en fietsers. De 35ste editie van de Schuttevaerrace vindt plaats op:

30 juni, 1 en 2 juli 2017

Er wordt op vrijdagochtend 30 juni om 7.00 uur gestart in Stavoren waarna een non-stop traject wordt afgelegd. De verwachting is dat het eerste team zaterdagmiddag 1 juli weer in Stavoren zal finishen. De prijsuitreiking zal op zondagochtend 2 juli om 11.00 uur plaatsvinden in strandpaviljoen 'De Potvis' in Stavoren.


 

Vulling/Teaminc.jpg
  • Nieuws
  • Foto's
  • Video's

BEKIJK HET LAATSTE NIEUWS

Bekijk alle berichten

start 2017.JPGNIEUWE STARTLOCATIE - Dit jaar zal de Schuttevaerrace niet meer zoals van oudsher vanuit de \"Oude Haven\" inStavoren vertrekken maar zal de start vanuit de \"Marina Buitenhaven\" in Stavoren plaatsvinden. Alle schepen zijn daarom donderdag voorafgaand de race welkom op de Marina Buitenhaven. Daarnaast is het looptraject van de Start ook gewijzigd. De start van de Schuttevaerrace 2017 zal om 07.00 voor de Potvis plaatsvinden, het eerste traject loopt rondom de \"Marina Binnenhaven\" terug naar de \"Marina Buitenhaven\" waar de schepen liggen afgemeerd. Meer details zijn te vinden in de wedstrijdbepalingen.
Lees verder

BEKIJK DE LAATSTE FOTO'S

BEKIJK DE LAATSTE VIDEO'S

Twitter mee! #schuttevaerraceTwitter mee! #schuttevaerrace

Volg de Schuttevaerrace op:
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Hyves
Nieuwsbrief
Volg de race
hoofdsponsoren

  

Laatste nieuws Inschrijven Bemanningspool Deelnemende teams Foto's Sponsoren Inloggen Contact